De medewerkers

 

Natalie Hollander.

Staat aan de basis van BSO De Stadsgeuzen, is de oprichtster en directrice en heeft veel ervaring met de kinderopvang. Ze werkt ontzettend graag met kinderen ook op het gebied van creativiteit. Natalie heeft gestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunst, Vormgeving en Bouwkunst Minerva te Groningen. Daarnaast is zij Pedagogisch Medewerker 4. Zij werkt met de groepen, voert tevens de dagelijkse leiding en is richtinggevend voor de visie en het beleid van BSO De Stadsgeuzen. 

 


Michel Wijdeveld.

Heeft een ondersteunde functie bij BSO De Stadsgeuzen. Zo houdt hij zich bezig met bestuurlijke taken, beleid, beheert de externe communicatie, doet financiële administratie, bewaakt de kwaliteit en is 'Private Officer' Daarnaast vervoert hij kinderen naar de BSO. Michel heeft ruime ervaring als vrijwilliger op de tussenschoolse opvang bij OBS De Kennemerpoort. Hij studeerde net als Natalie aan Academie Minerva te Groningen en is tevens actief als kunstenaar.

 


Luigino Hooi.

Luigino Heeft een afgeronde opleiding tot Pedagogisch Medewerker 3. Op dit moment volgt hij aan het Horizon College te Alkmaar de opleiding tot Pedagogisch Medewerker 4. Luigino werkt ook op Peuterspeelzaal De Eenhoorn op dezelfde locatie.


Marie Louise Vierbergen.

Marie-Louise werkte de afgelopen periode al als stagiaire op BSO De Stadsgeuzen. Inmiddels is ze bijna afgestudeerd als pedagogisch medewerker. Marie Louise is ook vrijwilligster op de tussenschoolse opvang van OBS De Kennemerpoort te Alkmaar.

 


Joy Balder

Joy werkt bij ons als Pedagogisch Medewerker vanaf september 2019. Daarnaast heeft zij Sport, Economie en Communicatie gestudeerd. Ze is tevens zwemonderwijzer, Coach Beelddenken en heeft cursussen afgerond met betrekking tot omgaan met agressie en het lesgeven aan kinderen met leer- en/of gedragsproblemen.


Demi Abbo.

Demi is Pedagogisch Medewerker 4, was al actief als klasse-assistent bij OBS De Kennemerpoort in Alkmaar, liep stage bij Autstekend (Kopzorg) en staat op de groep tijdens vakanties. Inmiddels studeert ze HBO Pedagogiek in Amsterdam.


Yara van Ligten

Het komende jaar (2019-2020) werkt Yara als stagiaire op BSO De Stadsgeuzen. Yara volgt de opleiding tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niveau 4 aan het Regio College in Zaandam. Eerder liep zij stage bij Kinderdagverblijf De Rekeltjes en Heliomare in Bergen.