De medewerkers.

Ons kleine team bestaat uit gedreven, gekwalificeerde en lieve medewerkers. Een mix tussen jong en oud. Van enthousiaste beginners, met een pas afgeronde opleiding, tot ervaren krachten met ruime werk- en levenservaring.  Een aantal van hen bezitten tevens kwalificaties op andere gebieden zoals remedial teaching, hoogbegaafdheid, beelddenken, pedagogiek, kunst en creativiteit.

Alle medewerkers werken vanuit de visie van BSO De Stadsgeuzen, hebben er uitgebreid kennis van genomen, ondersteunen deze en worden er uitvoerig op ingewerkt.

Elke medewerker heeft de mogelijkheid zijn of haar sterke punten en talenten in te zetten. De één op beweging of sport, de ander op creatieve opdrachten of op bakken en koken. Voor ons is duidelijk. Waar je je kracht in kan en mag zetten ontstaat plezier, overtuiging en ruimte voor een vonkje dat je aan kinderen kan overdragen.

Kinderen hebben verschillende behoeften, intellectueel, sociaal en emotioneel. Onze medewerkers hebben hier aandacht voor en gaan er flexibel mee om. Juist door onze keuze voor kleinschalige opvang is dit ook mogelijk.

Hierin bestaat tevens onze aanvulling op de schoolsituatie. Waar scholen grootschalig opereren en zich grotendeels aan voorgeschreven programma’s houden kunnen wij daar juist van afwijken. Zo scheppen wij ruimte voor andere behoeften, eigenschappen en talenten van kinderen.

 


Natalie Hollander

Stacey van Boven

Michel Wijdeveld

Louise Vierbergen