Onze medewerkers.

Ons team bestaat uit gedreven gekwalificeerde medewerkers. Een mix tussen jong en oud. Van enthousiaste beginners, met een pas afgeronde opleiding, tot ervaren krachten met ruime werk- en levenservaring.  Een aantal van hen bezitten tevens kwalificaties op andere gebieden zoals remedial teaching, beelddenken, pedagogiek, kunst en creativiteit.

Alle medewerkers werken vanuit de visie van BSO De Stadsgeuzen, hebben er uitgebreid kennis van genomen, ondersteunen deze en worden er uitvoerig op ingewerkt.

Elke medewerker heeft de mogelijkheid zijn of haar sterke punten en talenten in te zetten. De één op beweging of sport, de ander op creatieve opdrachten of op bakken en koken. Voor ons is duidelijk. Waar je je kracht in kan en mag zetten ontstaat plezier en overtuiging en ruimte voor een vonkje dat je aan kinderen kan overdragen.

Kinderen hebben verschillende behoeften, intellectueel, sociaal en emotioneel. Onze medewerkers hebben hier aandacht voor en gaan er flexibel mee om. Juist door onze keuze voor kleinschalige opvang is dit ook mogelijk.

Hierin ligt teven onze aanvulling op de schoolsituatie. Waar scholen grootschalig opereren en zich aan voorgeschreven programma’s houden kunnen wij daar juist van afwijken. Zo scheppen wij  ruimte voor andere behoeften, eigenschappen en talenten van kinderen.

 

Michel Wijdeveld

Joy Balder

Demi Abbo 

Marie Louise Vierbergen

Luigino Hooi

 

 

 

 

 

Yara van Ligten

Natalie Hollander