Over ons.

We willen je graag kort informeren over onze BSO.

BSO De Stadsgeuzen is een jonge BSO opgericht in 2016 in de oude binnenstad van Alkmaar. De Stadsgeuzen biedt kleinschalige opvang op één locatie met maximaal 20 kinderen in een groep. We hebben de beschikking over een knusse leefruimte, een prachtig en intiem speelplein met speeltoestellen en een sportzaal. Op onze groepen staan vaste pedagogisch medewerkers en we houden korte lijnen met ouders, school en instanties.

Op BSO De Stadsgeuzen worden regelmatig creatieve activiteiten gedaan waar kinderen aan mee kunnen doen. Veel kinderen scheppen ongelooflijk veel plezier in creëren, experimenteren, onderzoeken of samenwerken.

Regelmatig ook gaan we eropuit, naar het park, het museum, de kinderboerderij of het strand. We doen natuurexcursies, gaan trampolinespringen of leven lekker uit bij ‘Monkeytown’.

Naast de (creatieve) activiteiten en uitstapjes geven we de kinderen veel ruimte op de BSO. Binnen een ongedwongen setting bieden we ruimschoots de mogelijkheid om vrij te spelen, rustig bij te komen van school, even terug te trekken, te schommelen op het plein een (strip)boek te lezen of samen uit te leven in de sportzaal. 

We willen graag dat kinderen zich veilig, goed en welkom voelen op de BSO.

Voor meer informatie over onze achtergrond, ontstaanswijze en doelen kun je het pedagogisch beleid lezen. Dat vind je hier

Heb je een vraag of wil je ons bezoeken.? Dat verwijzen we je graag door naar de pagina contact

Wie weet tot ziens!

Natalie Hollander, Michel Wijdeveld, Louise Vierbergen, Joy Balder , Yara van Ligten en Stacey van Boven.